Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende
Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende


Sevilla FC

Ingen klubber har som Sevilla i de siste årene klart jobben med både å utvikle egne unge talenter, og samtidig kjøpe unge ukjente talenter for en billig penge, for så noen få år senere å selge dem til Europas storklubber med kjempefortjeneste. Nå man samtidig tar med at laget har klart å holde seg konkurransedyktige igjennom årene, nær toppen i spanske La Liga og med seiere i Europa-cupene, har Sevilla blitt synonymt med klokt lederskap, profesjonell suksess og fremfor alt – engasjement.Sevilla Futbol Club ble grunnlagt i 1890 i sentrum av Sevilla, hovedstaden i Andalusia. Nesten 20 år senere ble klubben Real Betis grunnlagt, og dermed var grunnlaget lagt for de hardeste lokaloppgjørene i området – Slaget om Andalusia – Sevilla i rødt mot Betis i grønt. Det første Sevilla Derby ble spilt i 1915 og Sevilla vant 4-3. Siden den gang har Sevilla vunnet 53 ganger mot Betis 37.

Sevilla vant deres eneste ligaseier i 1946, og har endt på andre plass hele fire ganger.
Klubben har også vunnet 5 Copa Del Rey trofeer, to UEFA cuper, en spansk supercup og en UEFA supercup. I de store årene fra 2013 til 2016 vant klubben hele tre Europa liga cuper på rad. De er den eneste klubben som har klart dette i historien.  

Igjennom det siste tiåret har Sevilla produsert mange superstjerner, gutter som vokste ut av junior avdelingen og inn i mange av Europas storklubber mot kontrakter på titalls millioner, noe som har gitt Sevilla i en trygg finansiell situasjon, noe mange andre klubber har slitt med. En kort liste over klubbens unge talenter inkluderer:
José Antonio Reyes, Sergio Ramos, Júlio Baptista, Dani Alves, Carlos Bacca, Kévin Gameiro, Álvaro Negredo, Jesus Navas, Geoffrey Kondogbia, Ivan Rakitic og Alberto Moreno. Noen av spillerne, som Reyes og Navas, har returnert til Sevilla etter å ha spilt noen år i England.

Klubbens toppskårer igjennom alle tider er Campana, med 218 mål i årene 1929 – 1946. Juan Arza har rekorden i antall med 414 spilte kamper mellom 1943 – 1959. Høyt på listen over klubbens store spillere finner vi også Jesus Navas, som kom tilbake til Andalusia fra Manchester City for nok en runde i Sevilla, med 413 spilte kamper så langt.

Sevillas største seier noen sinne er 11-1 seieren over Real Madrid i 1940-41 sesongen. I La Liga perioden har klubben tapt 0-8 to ganger, mot Real Oviedo og Real Madrid.
Sevilla spiller kampene på
Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, som har en kapasitet på 45 500 tilskuere.

Siden 2006 har Sports Events med vår «leveringsgaranti» vært en av de mest pålitelige billettmeglerne i markedet. Alle bestillinger blir behandlet av en av våre salgsrepresentanter for å sikre den best mulige kundebehandling.

Ikke vent! Kjøp dine Sevilla FC billetter fra Sports Events 365 i dag!


Sevilla FC tickets - 2017-2018
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
International Champions Cup (Fotball) Sevilla FC - SL Benfica
Zurich, Sveits - Stadion Letzigrund
20 jul 2018,
08:00
International Champions Cup (Fotball) Chelsea - Sevilla FC
Warszawa, Polen - Nationalarena
28 jul 2018,
17:00
International Champions Cup (Fotball) Inter - Sevilla FC
Lecce, Italia - Stadio Via del Mare
07 Aug 2018,
19:00