Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende
Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende


Real Madrid

År 2000 ble Real Madrid, ikke ufortjent, kåret til det tjuende århundrets beste fotballklubb i en avstemning arrangert av FIFA. Ingen annen klubb har vunnet Europacupen 5 ganger på rad, som Real Madrid gjorde på slutten av 50-tallet med tilhørende legendariske lagoppstillinger. Kaster man ett blikk på dagens lag med spillere som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez, Toni Kroos, Iker Casillas, Karim Benzema, Luka Modrić og Sergio Ramos er det lett å se for seg at klubben har tatt sikte på å gjenta bragden.

Real Madrids historie vitner om en lang tradisjon hva trofeer angår. Med 10 Europacupseire (4 av dem Champions League-titler), 2 UEFA-cuper, 2 Europeiske supercuper, 3 interkontinentale cuper, 32 ligaseire og 19 Copa Del Rey-seire er Real Madrid en av fotballhistoriens mestvinnende klubber.

Klubben ble offisielt stiftet av brødrene Juan og Carlos Padros i 1902. Ikke lenge etter tilbød de Madrids borgermester å arrangere en fotballturnering til for å ære kong Alfonso XIII kroning. Dette var starten for Copa De El Rey som i praksis var Spanias toppserien fram til La Liga ble etablert i 1920. Det var også begynnelsen på klubbens forbindelse til den spanske kongefamilien, som ga klubben navnet Real (kongelig) i 1920.

Blant alle store stjerner som har spilt for klubben finnes det to med tilnærmet ikonisk helgenstatus. Den første er Santiago Bernabeu som spilte for klubben mellom 1911-1928 og som i sine år som manager og president fra etter borgerkrigen fram til sin død i 1978, ledet og posisjonerte klubben som en av verdens beste fotballklubber. I 1955 bestemte generalforsamlingen å oppkalle hjemmearenaen etter ham.  
Den andre er Alfredo Di Stefano, av mange ansett som en av tidenes beste fotballspiller, som ledet klubben fram til 5 strake Europacuptitler mellom 1956-1960.

Å skulle liste opp alle stjerner som har spilt for klubben ville vært en nærmest umulig oppgave. Men et lite akseplukk fra de seneste tiårene avdekker navn som Juanito, Emilio Butragueño, Santillana and Hugo Sanches fra 70- og 80-tallet, samt Raul, Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Martin Hierro, Ronaldo (Brasil), Luis Figo and David Beckham på fra 90- og 00-tallet.

Raul, spilte for klubben mellom 1994 – 2010 og innehar rekordene for både flest kamper (741) og mål (323).

Klubbens største rivaler er Atletico Madrid (El Derbi madrileño) og Barcelona (El Clasico) og oppgjørene mot dem har alltid en høyspent atmosfære.

Hjemmestadion Santiago Bernabeu er en av fotballens flotteste klenodier, med en nåværende kapasitet på 81,044 plasser.

Real Madrid er regjerende Champions League-mester etter seier mot sin evige rival Atletico Madrid i en nervepirrende som til slutt endte 4-1 etter ekstraomganger.  

Sports Event er stolte over å siden 2006 ha vært markedets mest pålitelige billettleverandør med vår “forrådsgaranti” policy. Alle bestillinger behandles av en av våre salgsrepresentanter for å sikre beste mulige kundebehandling.

Nøl ikke! Kjøp dine Real Madrid billetter i dag fra Sports Events 365. På vårt utvalg av Real Madrid –billetter finns det ingen skjulte avgifter.

Real Madrid tickets - 2017-2018
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
UEFA Champions League (Fotball) Champions League Final: Real Madrid - Liverpool
Kiev, Ukraina - Olympic Stadium
26 Mai 2018,
21:45
Fra
NOK 6,086
International Champions Cup (Fotball) Manchester United - Real Madrid
Miami, FL, USA - Hard Rock Stadium
31 jul 2018,
20:00
Et utvalg av prisklasser
International Champions Cup (Fotball) Real Madrid - Juventus FC
Landover, MD, USA - FedEX Field
04 Aug 2018,
18:00
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser
International Champions Cup (Fotball) Real Madrid - AS Roma
East Rutherford, NJ, USA - MetLife Stadium
07 Aug 2018,
20:05
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser