Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende
Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende


Manchester United

26. mai 1999 er en dato som for alltid vil være gravert inn i Manchester United fansens hjerter, og kanskje også i fotballfans hjerter rundt om i verden. I finalen i Champions League på Camp Nou stadion møttes Bayern München og Manchester United til en kamp som ville avgjøre hvilket av de to lagene som ville vinne en historiske europeiske treble. 10 minutter før slutt satte Ferguson inn Ole Gunnar Solskjær, et trekk som skulle snu kampen. En sann kanonade børt ut mot Bayern Münchens mål.På slutten av de ordinære 90 minuttene, da den italienske dommeren Pierluigi Collina la til 3 minutter overtid, lå likevel United fortsatt under 0 - 1. Ved slutten av tilleggsminuttene viste resultatet på resultattavlen: Manchester United 2 - Bayern München 1. De to målene skåret av Sheringham og Solskjær, hadde begge kommet på overtid. Dette var trolig den mest dramatiske vendingen av en kamp i fotballens historie.
Manchester United ble grunnlagt i 1878 under navnet Newton Heath LYR Football Club. Det skiftet navn til Manchester United i 1902 og flyttet hjemmebanen til Old Trafford i 1910. 

Manchester United har en lang rekke trofeer; 20 seriemesterskap, 12 FA cup seiere (den siste deres 2016 seier over Crystal Palace) og 21 FA Community Shields. Når du legger til seier i 4 liga cuper, 3 UEAF cuper, 1 cupvinner cup, 1 UEFA Super Cup, 1 interkontinentale Cup, og 1 FIFA Club World Cup, viser det klart hvorfor United anses å være en av de mest vellykkede klubbene i fotballverdenen. Den mest huskede sesongen er trolig 1998-1999, på grunn av ”The treble” tittelen som ble avsluttet med den heroisk Champions League-finalen i Barcelona.

To legendariske ledere trente klubben i ulike tidsepoker og gav klubben sin arv. Den første er Matt Busby, som ble oppnevnt i 1945 og ledet klubben til 1969. I løpet av hans tid ble "The Red Devils" et vinnerlag og begynte å ta titler etter en lang pause som hadde vart i nesten 40 år. Under hans ledelse vant Manchester United 5 mesterskap, 2 FA cuper og 5 Comunity Shields.

Den største tittelen, Europacupen, ble vunnet i 1968 med de legendariske spillerne med klengenavnet Den hellige treenighet; Bobby Charlton, George Best og Denis Law (som ikke spilte i finalen).  Finalen på Wembley Stadium endte 1-1 og uavgjort, men på overtid klarte ManU å slå Benefica (med Eusébio på laget) 4-1. Det gjorde United til det første engelske og andre britiske laget til å vinne Europacupen. Det var en episk prestasjon på slutten av en stor trenerkarriere. Det symboliserte også full gjenoppliving av klubben etter tragedien som rammet dem i München-ulykken i 1958. Da hadde flyet med hele troppen krasjet under landingen på München flyplass. Åtte spillere ble drept og mange skadd, inkludert Busby selv, som fikk alvorlige skader og bokstavelig talt kjempet for livet etter ulykken.

Den andre legendariske manageren er Alex Ferguson. Han ble utnevnt i 1986 og ledet klubben til 2013. Med ham vant United 13 mesterskap, 5 FA cuper, 4 liga cuper, 11 Community Shields, 2 Champions League cuper, 1 UEFA Cupvinner cup, 1 Europeisk Super Cup, 1 Intercontinental Cup og 1 Fifa Club World Cup. Ferguson hadde et talent for å oppdage og lære opp unge talenter. Gary Neville, Phil Neville, David Beckham, Paul Scholes, Nicky Butt, Cristiano Ronaldo, Eric Cantona, Ole Gunnar Solskjær, Rio Ferdinand og Wayne Rooney er bare noen av de prominente navnene blant de mange spillerne som ble verdenskjent under Fergusons veiledning.

Det er mange bemerkelsesverdige spillerne i historien til "Red Devils" og mange legender er knyttet til navnene deres. Noen skiller seg ut mer enn andre. Harry Gregg er et eksempel, som en av de overlevende fra München ulykken. Tre måneder senere ledet han laget i FA-cupfinalen og kort tid etter ble han utpekt som den beste keeperen i 1958-VM. Bobby Charlton, en annen av de overlevende etter tragedien, ble en av de største symbolene for klubben og landslaget. Bryan Robson, som fungerte som lagkaptein i tolv år, og ikke å forglemme George Best, som tross sitt utsvevende liv av mange er ansett som den største spilleren noensinne for United, i en periode som varte i elleve år. Ryan Giggs holder mange av klubbens rekorder,  inkludert rekord i antall kamper for klubben (963 totalt og 672 ligakamper mellom 1990 og 2014), foran Bobby Charltons rekord på 758 kamper. Charlton er klubbens toppscorer med 249 mål, tett fulgt med dagens kaptein Wayne Rooney med 245 scoringer av 520 kamper - og utsikter til flere i årene fremover. Rooneys prestasjon slår nå Denis Law med 237 mål på 404 kamper.

Christiano Ronaldo, som spilte for Manchester United mellom 2003 og 2009, gikk til Real Madrid for den ekstraordinære summen £ 80 millioner, noe som er overgangsrekord for en spiller i klubbens historie.

I 2017-18 sesongen har Manchester United med en av verdens mest karismatiske ledere, Jose Mourinho og den enorme supporterskaren, som bokstavelig talt strekker seg rundt jorda, håper nå på nye seiere – og i det minste retur til Champions League-fotball. 

De største rivalene til United er Manchester City og naboen i Nordvest-England, Liverpool. Lokaloppgjøret i Manchester mellom 'Red Devils' og 'Citizens' er en av de største Derbies i engelsk og internasjonal fotball, og regnes sammen med The North-West Derby mot Liverpool av mange som de mest kjente og viktigste kampene i engelsk fotball. Halveis i sesongen har også Chelsea kommet opp som en seriøs konkurent i ligaen.

Old Trafford, hjemmebanen til klubben siden innvielsen i 1910, er en av Englands mest kjente baner. Med en kapasitet på 75,635 er det å overvære en kamp her en opplevelse som vil bli husket for livet. Når du er der, vil du bedre forstå banens kallenavn, skapt av Bobby Charlton - Theatre of Dreams.

Siden 2006 har Sports Events vært stolte av å være den mest pålitelig billettmegleren i markedet ved vår “leveringsgaranti”. Alle bestillinger blir behandlet av en av våre salgsrepresentater for å sikre den best mulige kunde behandling.

Ikke vent. Kjøp dine billetter til Machester United idag!

Manchester United tickets - 2017-2018
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
Vennskaps kamper - Fotball (Fotball) Manchester United - Club America (MEX)
Glendale, AZ, USA - University of Phoenix Stadium
19 jul 2018,
19:00
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser
Vennskaps kamper - Fotball (Fotball) Manchester United - San Jose Earthquakes
Santa Clara, CA, USA - Levi's Stadium
22 jul 2018,
14:00
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser
International Champions Cup (Fotball) AC Milan - Manchester United
Pasadena, CA, USA - Rose Bowl
25 jul 2018,
20:05
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser
International Champions Cup (Fotball) Manchester United - Liverpool
Ann Arbor, MI, USA - Michigan Stadium
28 jul 2018,
17:05
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser
International Champions Cup (Fotball) Manchester United - Real Madrid
Miami, FL, USA - Hard Rock Stadium
31 jul 2018,
20:00
Et utvalg av prisklasser