Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende
Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende


Chelsea

Champions league finalen i 2012 ble et møte mellom Chelsea og Bayern Munchen. Begge lagene ønsket å slette minnene fra tidligere tap i samme finale, og var fullt motiverte for å vinne kampen. Begge hadde smertelige finaletap bak seg. Bayern Munchen tapte mot Manchester United i en dramatisk kampavsluttning i 1999, der Ole Gunnar Solskjær kom inn på slutten av kampen og nesten egenhendig snudde den. Chelsea hadde en lignende opplevelse i 2008. Med kamp på hjemmebanen og en 1-0 ledelse, og bare 7 minutter igjen, var Bayern Munchen sikker på at seieren ikke skulle skli ut mellom fingrene på dem denne gangen, men det gjorde den. Didier Drogba utlignet i det 88. minutt og sendte lagene til ekstraomganger og etterhvert straffekonkurranse. Til slutt var det The Blues som kunne løfte trofeet. Dette var nok et bevis på vinnerinstinktet i en klubb som begynte oppgangen på 90-tallet.

FC Chelsea ble etablert i 1905 og Stamford Bridge, med en kapasitet på 41 837 tilskuere, har vært hjemmestadion siden starten. Nasjonal suksess kom først 50 år senere da Chelsea i 1955 overraskende vant deres første mesterskap og første Community Shield. Spillerne dette året kom til å bli husket i årevis etterpå, da Chelsea ikke skulle komme til å vinne igjen på årevis. Manager Ted Drake og spiller som Bill Robertson, Ken Armstrong, John Harris, Roy Bentley, Stan Willemse, Eric Parsons, John McNichol, Les Stubbs, Peter Sillett, Derek Saunders og Frank Blunstone blir husket i Chelsea til denne dag.

I de følgende tiårene var det dårlig med suksess og langt mellom de store øyeblikkene for London klubben, som til tider var nede i 2. divisjon. Men de vant ligacupen i 1965, FA cupen i 1970 og UEFA cupvinner cupen i 1971 med spillerne Charlie Cooke, Peter Osgood and David Webb. De vant også to ganger Full Members Cup på slutten av 80-tallet, en cup spill igjennom 7 sesonger  i årene etter katastrofen på Haysel Stadion, der engelske lag etterpå ble utestengt fra Europacupene.

Etter at Permier League ble etablert i 1992 for å tiltrekke seg investorer og utenlandske spillere, begynte Chelsea å vinne på mer regulær basis.  En FA cup seier i 1997 kom med Ruud Gullit som manager, ligacup, UEFA cupen og den Europeiske Super cupen i 1998 ble de første titlene i en imponerende rekke av seiere for klubben.

Mark Hughes, Dennis Wise, Steve Clarke, Dan Petrescu, Roberto Di Matteo,  Gianfranco Zola and Gianluca Vialli, som erstattet Gullit som spillende manager var lederne i dette laget.Da den russiske billionæren Roman Abramovich overtok klubben i 2003, begynte store penger å strømme inn. Han ansatte manager Jose Mourinho som akkurat hadde overrasket fotballverdenen med å vinne Champions League med Porto, og han fikk også mange kjente spillere som Claude Makélélé, Petr Čech, Arjen Robben, Didier Drogba, Ricardo Carvalho og Michael Essien til klubben.

Sammen med Engelske spillere som Frank Lampard, John Terry og Joe Cole og under Mourinhos ledelse mellom 2004 og 2007, vant Chelsea sine 2. og 3. mesterskap, 2 ligacupfinaler, 1 FA cup og et Community Shield (siste års ligavinner mot siste års FA-cup vinner). Seiersrekken fortsatte under de senere managerene Guus Hidink (FA Cup), Carlo Ancelotti (Seriemestere, FA cup, Community shield), Roberto Di Matteo (FA cup, Champions League) og Rafa Benitez (UEFA Europa League).

Chelsea ble det mestvinnende engelske laget i 10-året 2000-2010. Selv om Chelsea i dag for det meste har utenlandske spillere, har de også hatt noen av de beste engelske spillerne på laget. Jimmy Greaves (1957-1961), Terry Venables (1960-1966), George Graham (1964-1966), Ray Wilkins (1973-1979), Kerry Dixon(1983-1992) og Frank Lampard (2001-2014) er noen av dem. Lampard holder klubbrekorden med 211 mål. Ron Harris har vært på banen 795 ganger mellom 1961 og 1980, noe som også er klubbrekord.

Med Antonio Conte på linjen, og med spiller på topp som  Diego Costa, Michy Batshuay og Dominic Solance har fansen store håp om at Chelsea igjen skal vinne både årets Premier League, og nest års Champions League igjen.

Siden 2006 har Sports Events vært stolte av å være den mest pålitelig billettmegleren i markedet ved vår “leveringsgaranti”. Alle bestillinger blir behandlet av en av våre salgsrepresentater for å sikre den best mulige kunde behandling.

Ikke vent. Kjøp dine billetter til Chelsea idag!

Chelsea tickets - 2017-2018
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
Vennskaps kamper - Fotball (Fotball) Chelsea - Perth Glory FC
Perth, Australia - Perth Arena
23 jul 2018,
19:45
Dato ikke endelig
International Champions Cup (Fotball) Chelsea - Sevilla FC
Warszawa, Polen - Nationalarena
28 jul 2018,
17:00
International Champions Cup (Fotball) Chelsea - Inter
Göteborg, Sverige - Ullevi Stadium
01 Aug 2018,
19:05
Dato ikke endelig
International Champions Cup (Fotball) Arsenal - Chelsea
Solna, Sverige - Solna Arena
04 Aug 2018,
10:15
FA Community Shield (Fotball) Manchester City - Chelsea
London, England - Wembley Stadium
05 Aug 2018,
19:45
Dato ikke endelig