Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende
Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende


FC Bayern Munich

Elsket og hatet, FC Bayern München har holdt sin posisjon som en av Tysklands storklubber igjennom mange tiår. Som den storklubben de er, spiller de på Tysklands nyeset og mest imponerende stadion, og de tiltrekker seg mange talentfulle spillere. Listen over internasjonale og nasjonale mesterskap er lang, og fra klubbens grunnleggelse i 1900 og frem til i dag synes den bare å bli lenger.Fußball-Club Bayern München e.V. vanligvis kjent som FC Bayern München, ble stiftet i München i 1900, og er i dag sett på som en av verdens største klubber. Klubben spiller sine kamper på den topp moderne Allianz Arena, som de flyttet til i 2005. Stadion ble bygget til VM i 2006 og kan ta 71 000 tilskuere. Et av kjennemerkene er Allianz Arena er glassfasaden som kan lyses opp i forskjellige farger. Bayern München er den største klubben i Tysklands historie, og har vunnet liga tittelen hele 27 ganger. Klubben har også rekorden over flest seiere i den tyske cupen med hele 18  DFB-pokaler. I tillegg har de vunnet Chapions League og serievinnercupen 5 ganger. I tillegg har klubben en UEFA cup, en cupvinner cup og en super cup seier.

Mange tyske legender har spilt for klubben;  Lothar Matthäus, Oliver Kahn og Franz Beckenbauer er bare noen av dem. Klubbens største tyske rival er Borussia Dortmund, den andre store klubben i Tyskland. De to lagene møttes i 2013 i Champions League finalen, der Bayern vant 2-1. Blant utenlandske klubber er Bayern Münchens store rival spanske Real Madrid. Klubbene har møtt hverandre 33 ganger i forskjellige Europa cuper.

2012-2013 sesongen var den største i klubbens historie, da de vant the treble. I Jupp Heynckes siste sesong med klubben og hans 3. sesong med ledelsen, vant Bayern München Champions League, Bundesliga den tyske DFB cupen.

Heynckes ble erstattet av tidligere Barcelona manager Pep Guardiola, som raskt kjøpte den unge tyske stjernen Mario Götze. Klubben har en lang rekke spillere i verdensklasse, inkludert Javi Martinez, Arjen Robben, Frank Ribéry, Thomas Müller og keeper Manuel Neuer. Med dette stjernelaget håper Guardiola å gjenta suksessen laget hadde mot Barcelona.

I slutten av 2016-17 sesongen ble det kjent at lagets kaptein Philipp Lahm, med en lang historie og mange mesterskap både for klubben og Tyskland, trakk seg fra fotball. Dette symboliserte på mange måter slutten på en æra. Ser man fremover har likevel klubben fortsatt et knippe spillere i verdenklassen.

Siden 2006 har Sports Events vært stolte av å være den mest pålitelig billettmegleren i markedet ved vår “leveringsgaranti”. Alle bestillinger blir behandlet av en av våre salgsrepresentater for å sikre den best mulige kunde behandling. 

Ikke vent. Kjøp dine billetter til Bayern München idag!

FC Bayern Munich tickets - 2017-2018
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
International Champions Cup (Fotball) FC Bayern Munich - Paris Saint Germain ( PSG )
Klagenfurt, Østerrike - Worthersee Stadion
21 jul 2018,
18:05
Dato ikke endelig
International Champions Cup (Fotball) Juventus FC - FC Bayern Munich
Philadelphia, PA, USA - Lincoln Financial Field
25 jul 2018,
19:05
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser
International Champions Cup (Fotball) FC Bayern Munich - Manchester City
Miami, FL, USA - Hard Rock Stadium
28 jul 2018,
19:00
Et utvalg av prisklasser
Vennskaps kamper - Fotball (Fotball) FC Bayern Munich - Chicago Fire
München, Tyskland - Allianz Arena
Øyeblikkelig bekreftelse
28 Aug 2018,
19:45
Dato ikke endelig
Fra
NOK 1,987