Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende
Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende


FC Barcelona

Hva mener du? Er det Barcelona som gjør Lionel Messi til den store spilleren han er? Eller er det Lionel Messi som gjør Barcelona til en stor fotballklubb? Debatten pågår uten stopp blant fotballeksperter.  Uansett svar, vil det komme en dag der du vil kunne fortelle framtidige generasjoner av fotballfans at, “Jeg levde i perioden da Messi spilte for Barcelona og fikk se både han og Barcelona erobre fotballverden”.

Men først la oss ta en rask kikk på klubbens historie før vi konsentrerer oss om nåtid. FC Barcelona hadde sin spede begynnelse i oktober 1889, da en ung sveitser ved navn Hans (Joan) Gamper, som bodde i Barcelona på den tiden satt inn en annonse i magasinet Los Deportes der han søkte etter unge men som ville være med å starte en fotballklubb En gjeng sveitsere, engelskmenn og lokale spanjoler dukket opp, FC Barcelona var født. Joan Gampner var en viktig skikkelse innen klubben de første 30 årene, først som spiller og senere som president. Det var også han som hadde ideen til draktenes blå og røde striper. Kubbens opprinnelse er også begynnelsen for et av Barcelonas karakteristiske trekk, det å ha en blanding av utenlandske og lokale spillere i spillertroppen, samt utlendinger I ledende stillinger. 

Barcelona tok hjem sin første tittel Copa Del Rey i 1912 og har siden vunnet den 29 ganger, flere enn noen annen klubb i Spania. Kubben har også 24 ligamesterskap (La Liga) knyttet til navnet sitt, det første fra innvielsesåret 1929 som var aller første gang La Liga ble arrangert. FC Barcelona har alltid vært mer enn bare en fotballklubb for fansen, klubben har vært et nasjonalsymbol for det Katalanske folket. Som en konsekvens fikk den lide på grunn av Spanias politiske virkelighet under 1900-tallet. Dette er nok en av grunnene til at klubben har vekslet mellom perioder der den har dominert spansk fotball (som tidlig på 20-tallet og fra midten av 40- til midten av 50-tallet) og tiår der den har tatt hjem veldig få titler, om noen i det hele tatt (30- og 60-tallet).

Siden 1970-tallet har FC Barcelona i all hovedsak vært dedikerte til totalfotballen. Spillestilen i sin moderne versjon ble introdusert til verden av den nederlandske treneren Rinus Michels og hans lag Ajax, samt i det nederlandske landslaget av Joan Cryuff. Spillestilen karakteriseres av offensivt spill, med raske spillere som beveger seg over hele banen og spiller på alle posisjoner for å dekke andre spiller under angrep. Spillestilen har vært utlært og praktisert ved klubbens berømte akademi La Maines, og vært mestret og perfeksjonert av klubben siden da. På slutten av 80- og begynnelsen 90-tallet skrev Cruyff navnet sitt permanent inn i klubbens Hall Of Fame. Som manager ledet han drømmelaget (Dream Team) til 4 strake ligatitler og 7 andre titler inkludert Europacupen i 1992 og Cupvinnercupen i 1989.

Med Frank Rijkaard som manager (2003-2008) og Ronaldinho som største stjerne utviklet Barcelona en veldig attraktiv fotball som sikret klubben seier i Champions League, 2 strake ligamesterskap og 2 spanske supercuper.
2008 tok den tidligere Dream Team spilleren Pep Guardiola over som manager. Han videreutviklet Barcelonas spillestil til det som er blitt kjent som Tiki-Taka-stilen der Barcelona dominerer kampen med endeløse mengder kortpasninger, konstant press og stadige angrep mot motstanderens mål. Under Guardiolas fire sesonger som trenger tok Barcelona hjem utrolige 14 trofeer inkludert 3 strake ligamesterskap, 2 Copa Del Rey, 4 strake spanske supercuper, 2 europeiske supercuper og vant FIFAs VM for klubblag 2 ganger. Mange anser at dette laget er det beste i klubbens historie og like mange argumenterer høylytt for at dette er det beste laget som noen sinne har spilt fotball, med de beste spillerne sporten noen gang har sett.

Blant tidligere og nåværende briljante spiller i klubben bør følgende trekkes fram; Michael Laudrop, Romario, Stoichcov, Koeman og keeper Zubizarreta fra Rijkaards Dream Team, samt  Deco, Puyol, Ronaldinho, Samuel Eto'o, Xavi, Iniesta og Messi fra Peps lagoppsett. Xavi er spilleren med flest kamper for klubben gjennom, med 470 matcher i La Liga og mer enn 720 totalt. Begavelsen Messi har rekorden for flest mål, over 400 og innehar i øvrig de aller fleste rekordene i klubben allerede nå, midt i karrieræren.

Barcelonas største rivaler er Real Madrid (El Classico) og byrivalen Español (Derby Barceloni).

Hjemmearenaen Camp Nou ble innviet i 1957 og er i dag ansett som en av de flotteste i verden. Størst i Europa er den også, med en publikumskapasitet på svimlende 98.787.

Sports Event er stolte over å siden 2006 ha vært markedets mest pålitelige billettleverandør med vår “forrådsgaranti” policy. Alle bestillinger behandles av en av våre salgsrepresentanter for å sikre beste mulige kundebehandling.

Nøl ikke! Kjøp dine FC Barcelona billetter i dag fra Sports Events 365. På vårt utvalg av FC Barcelona –billetter finns det ingen skjulte avgifter.

FC Barcelona tickets - 2017-2018
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
International Champions Cup (Fotball) FC Barcelona - Tottenham Hotspur
Pasadena, CA, USA - Rose Bowl
28 jul 2018,
20:05
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser
International Champions Cup (Fotball) FC Barcelona - AS Roma
Arlington, TX, USA - AT&T Stadium (tidigare Dallas Cowboys Stadium)
31 jul 2018,
21:00
Et utvalg av prisklasser
International Champions Cup (Fotball) AC Milan - FC Barcelona
Santa Clara, CA, USA - Levi's Stadium
04 Aug 2018,
17:05
Dato ikke endelig
Et utvalg av prisklasser