Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende
Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende


Atletico de Madrid

Om du er en fotballsupporter av det romantiske slaget er du helt enkelt nødt til å vise takknemlighet og respekt for Atletico De Madrid. I sesongen 2013-2014 beviste klubben at penger, selv om det er den kanskje viktigst faktoren i dagens fotball, ikke er løsningen på alt. Med bare halvparten, og tidvis en fjerdedel, av andre klubbers budsjett vant Atletico Madrid La Liga og tok seg til finalen i Champions League. Det er bare med fotballens finansielle virkelighet tatt med I betraktningen at du virkelig kan forstå hvilken bemerkelsesverdig bragd klubben har utført.

Atletico Madrid ble stiftet i 1903 og i 1911 tok de i bruk de rød og hvitstripete trøyene som brukes av klubben den dag i dag. Kallenavnet, Los Cochoneros (Madrassmakerne), har sin opprinnelse i at det røde og hvite stripene som var vanlige i madrassovertrekk på den tiden.
Atletico Madrid er en av Spanias største fotballklubber og i trofehylla finns det bl.a. 10 La Liga-mesterskap, 10 Copa Del Rey seire, 2 spanske supercuper, 1 Cupvinnercup-trofé, 2 UEFA Europaligatitler, samt 2 UEFA Super Cup-trofeer.

Bemerkelsesverdige meritter fra 1900-tallet er:

To strake La Liga-mesterskap 1950 og 1951 under trener Helenio Herreira.

To strake Copa Del Rey-trofeer på begynnelsen av 60-tallet , slo Real Madrid i begge finalene.

Da de vant den europeiske Cupvinnercupen i 1962 og tok seg hele veien til finale året etter.

Finalespill i Europacupen I 1974.

To strake Copa Del Rey-trofeer I 1991 og 1992.

Da de tok hjem både La Liga og Copa Del Rey i 1996.

Atletico Madrid har alltid kjempet mot gigantklubbene Real Madrid og FC Barcelona og deres hegemoni i spansk fotball. Klubbens mest minneverdige spillerstall er den 1970-tallet som vant flere titler og inneholdt flere lokale spillere som bl.a. Luis Aragones (har senere vært trener gjennom 20 år i fire ulike perioder), Elogio Garate og Javier Irureta.

Luis Aragones, manageren som vant EM med Spania i 2008, står ut som den mest ikoniske av alle personer knyttet til Atletico Madrid. Han innehar fortsatt klubbrekorden for flest scoret mål med 173 fulltreffere. Som manager innehar han også rekorden for flest vunne troféer, totalt 8 stykker. De mest minneverdige sesongene med Aragones som manager var 1995-1996 da Atletico tok hjem begge de nasjonale titlene og 2001-2002 da han ledet klubben tilbake opp til førstedivisjon etter nedrykk. Hans bortgang i februar 2014 er et mørkt øyeblikk for alle Atleticos fans.

Etter et langt tiår borte bra listen over vinnere av viktige trofeer begynte Atletico Madrid endelig å vinne igjen. Siden 2010 har de vunnet La Liga, Copa Del Rey to ganger, den spanske supercupen, Europaligaen 2 ganger og den europeiske Supercupen 2 ganger. Med Diego Simeone, en av spillerne fra den historiske 95-96-sesongen, som manager, se de ut til at Atletico Madrid har blitt en seriøs konkurrent for Real Madrid og FC Barcelona. Sesongen 2013-2014 står ut som en av de mest bemerkelsesverdige I klubbens historie med finalespill I Champions League og La Liga-seieren. Ligatittelen er nok den mest imponerende da Atletico overgikk Real Madrid og FC Barcelona, deres enorme budsjetter og spillerstaller bestående av de beste og dyreste spillerne i verden. 

Noen av vår tids beste spisser har debutert eller utviklet seg i klubben, deriblant Fernando Torres, Sergio Aguero, Radamel Falcao og Diego Costa. Atletico Madrid spiller i dag sine hjemmekamper på Vincente Calderon stadion med en kapasitet på 54,960 tilskuere, men det det finns planer om å flytte til en ny stadion med plass for 70,000.

Sports Event er stolte over å siden 2006 ha vært markedets mest pålitelige billettleverandør med vår “forrådsgaranti” policy. Alle bestillinger behandles av en av våre salgsrepresentanter for å sikre beste mulige kundebehandling.

Nøl ikke! Kjøp dine Atletico Madrid billetter i dag fra Sports Events 365. På vårt utvalg av Atletico Madrid billetter finns det ingen skjulte avgifter.

Atletico de Madrid tickets - 2017-2018
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
Vennskaps kamper - Fotball (Fotball) Nigeria - Atletico de Madrid
Ikke fastsatt, Nigeria - Ikke fastsatt
22 Mai 2018,
19:30
Dato ikke endelig
International Champions Cup (Fotball) Atletico de Madrid - Arsenal
Singapore City, Singapore - National Stadium
26 jul 2018,
19:30
Dato ikke endelig
International Champions Cup (Fotball) Paris Saint Germain ( PSG ) - Atletico de Madrid
Singapore City, Singapore - National Stadium
30 jul 2018,
19:35
Dato ikke endelig
International Champions Cup (Fotball) Atletico de Madrid - Inter
Madrid, Spania - Wanda Metropolitano ( La Peineta )
12 Aug 2018,
20:05
Dato ikke endelig