Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende
Vi er den mest pålitelige leverandøren og megleren av sports og konsert billetter av alle typer . Prisene kan være høyere eller lavere enn pålydende


Arsenal

Sesongen 2003-2004 kommer til å leve lenge i Arsenal-fansens minner. Laget vant Premier League etter å ha gått ubeseiret gjennom sesongen. Det var på mange måter Thierry Henrys sesong, i det han gav det siste og udiskutable beviset på at han var en av de aller beste fotballspillerne i sin tid. Det var også Arsenals siste Premier League-tittel så langt.

Arsenal Football Club ble stiftet i 1866, under navnet Dial Squad. Klubben er en av Englands mest suksessfulle og har husert i engelsk toppdivisjon gjennom det meste sin historie. Arsenal innehar rekorden for flest sammenhengende sesonger på toppnivå i engelsk fotball, med totalt 89 sesonger.

Arsenal har kammet hjem 13 ligatitler, 11 FA-cuper, 2 ligacuper og 13 FA Community Shields, mange av dem vunnet under ledelse av klubbens mest suksessrike og lengst sittende manager, Arsène Wenger. Klubben tok seg også til finale i Champions League i 2006, der de tapte hårfint for Barcelona

Wenger tok over managerrollen i 1996 og gjorde store endringer i klubben. Hans første suksesser kom i sesongen 1997-1998 da Arsenal tok hjem både ligatittelen og FA-Cupen, etterfulgt av ytterligere to ligamesterskap og fire FA-Cuper (den siste i sesongen 2013-2014). Som nevnt, var sesongen 2003-2004 den kanskje aller beste i klubbens historie. Vinnerserien som strakte seg gjennom hele sesongen, og ga laget kallenavnet “The Invinicibles”, fortsatt inn i neste sesong og holdt i totalt 49 kamper, noe som er engelsk rekord.

Mange av verdens spillere har trukket på seg klubbdrakta under Vengers æra. Verdt å nevne i sammenhengen er bl.a. Tony Adams, Ian Wright, Dennis Bergkamp, Cesc Fabregas og de franske verdensmesterne Patrick Vieira, Robert Pires, Emmanuel Petit, samt klubbens gjennom tidene mestscorende spiller, Thierry Henry. Henry innehar fortsatt Gunners scoringsrekord med 228 mål på 337 kamper. Rekorden for flest spilte kamper tilhører David O´Leary med 772, hvorav 558 ligakamper, mellom 1975 til 1993.

Med spillere som Aaron Ramsey, Mesut Özil, Mathieu Flamini, Santi Cazorla, Danny Welbeck, Theo Walcott har Alexis Sanchez, tatt Arsenal siktet på alle titler i sesongen 2004-2015.  

Arsenals hjemmebane er Emirates Stadium med en publikumskapasitet på 60.000. Stadion erstattet anrike Highbury Stadium som hadde tjent som klubben hjemmearena i 93 år. Plassert rundt stadion er tre statuer av klubblegendene Tony Adams, Herbert Chapman og Theirry Henry.

Klubbens argeste rivaler er Tottenham Hotspur og Manchester United. Oppgjørene mellom Arsenal og Tottenham går under navnet “the North London Derby” og er et av fotballverdenens største derbyer.

Sports Event er stolte over å siden 2006 ha vært markedets mest pålitelige billettleverandør med vår “forrådsgaranti” policy. Alle bestillinger behandles av en av våre salgsrepresentanter for å sikre beste mulige kundebehandling.

Nøl ikke! Kjøp dine Arsenal-billetter i dag fra Sports Events 365. På vårt utvalg av Arsenal–billetter finns det ingen skjulte avgifter.

Arsenal tickets - 2017-2018
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
International Champions Cup (Fotball) Atletico de Madrid - Arsenal
Singapore City, Singapore - National Stadium
26 jul 2018,
19:30
Dato ikke endelig
International Champions Cup (Fotball) Arsenal - Paris Saint Germain ( PSG )
Singapore City, Singapore - National Stadium
28 jul 2018,
19:35
Dato ikke endelig
International Champions Cup (Fotball) Arsenal - Chelsea
Solna, Sverige - Solna Arena
04 Aug 2018,
10:15