Hvorfor velge oss?

Det tok oss flere år å fullt ut forstå kunsten å selge billetter til sportsarrangementer og konserter rundt om i verden. Vi lærer oss noe nytt hele tiden fordi markedet er i utvikling og i stadig endring. På denne siden vil vi gjøre vårt beste for å vise deg hva vi vet og håper å forklare alt som du tenker på når du er i ferd med å kjøpe billetter.. 

Vi er pålitelige?

Ja, det er vi. Hvordan kan vi bevise det for deg? La oss starte med vårt samarbeid med Miles & More, den største lojalitetsprogram for reisende i Europa, med 20 millioner medlemmer av Star Alliance (Lufthansa og 13 andre europeiske flyselskaper). Vi har bygget et felles nettsted som Miles & More medlemmer kan dra nytte og tjene "miles" når du kjøper billetter. Vi ville ikke hatt dette samarbeidet hvis det ikke var for vår pålitelige service.

Vil du få billetter?

Det mest avgjørende spørsmålet i vår virksomhet. Først, la oss svare at vi vil gjøre alt i vår makt for å bekrefte dine billetter. Etter at billettene er bekreftet av oss kommer vi til å levere dem, selv om vi må betale mer for dem enn du opprinnelig betalte. På markedet er det mange selskaper som tilbyr deg 100% "pengene tilbake garanti". Vi tilbyr 150% "pengene tilbake garanti", slik at du vet at vi er motivert for å få tak i billetter. Vi har bare måttet gjøre dette to ganger i løpet av de siste to årene, og vi har solgt over 75.000 billetter ... Vi leverer alltid bekreftede billetter! For enhver pris!

Direkte og personlig kontakt

Vi tilbyr mange kommunikasjonsmåter. Du når oss gjennom Sports Events 365 nettsteder, telefon, e-post, chat og Facebook. Når du bestiller billetter vil du først motta en automatisk e-post som viser at din bestilling er registrert. Etter det vil du motta en personlig email-bekreftelse fra vår salgavdeling med all informasjon og leveringsdetaljer. Fra du har mottatt denne email, vil du ha personlig kontakt med den personen du mottok emailen fra.

Hva hvis ting ikke går som planlagt?

Vår stolthet er vårt "hotline" nummer du mottar som en del av informasjonen som sendes til deg etter at du kjøpte billettene. Nødnummeret er tilgjengelig 7 dager i uken 08:00 22:00 (CET). Vi oppfordrer kunder til å ringe dette nummeret når de har behov for hjelp. Jo raskere vet vi hva problemet er, dess lettere kan vi finne en løsning.


Konkurransedyktige priser? Ja !!

Vi kjemper for å være så trygge og troverdige så mulig, fordi vårt mål er å være så kunkurrensedyktige som mulig. Vi prøver hele tiden å presse våre billetter og priser til det bedre. Vår innkjøpssjef har som mål å fortsette å lete etter pålitelige billetter til kunkurrensedyktige priser. SportsEvents365 har den beste service og pålitelighet du kan tenke deg, alle våre billettleverandører undertegnet en avtale om å arbeide under våre villkår.

Et bredt spekter av arrangementer

Vi har over 20 000 årlige sportsbegivenheter på våre nettside, og tusenvis av show og konserter. Vi presenterer en rekke billetter til de fleste av dem.

Bekreftelse på Spilleskjema

Vår Content Manager holder styr på bekreftelser for terminlister til de største europeiske ligaene og oppdaterer databasen hele tiden. Hvis du planlegger eventuelle kjøp av billetter og terminlisten ennå  ikke har blitt bekreftet, vil du kunne finne informasjon om den seneste dato og info for kampen kan spilles, slik at du kan planlegge dine flyreiser og hotellreservasjoner. Denne informasjonen vil hjelpe deg bedre planlegge turen. Hvis du spør deg selv: "Hvordan vet jeg datoen med sikkerhet?", oppfordrer vi deg til å hele tiden sjekke vår hjemmeside for oppdateringer. Vi har begynt en ny og unik tjeneste som oppdaterer nettkunder om endringer vedrørende hendelser til de som har kjøpt billetter.

Søkevalg

Vi tilbyr deg mange måter å søke fritt på i vår database. Søk etter destinasjon, etter lag eller artist, eller søk etter liga. Vi prøver å gjøre alt for å hjelpe deg med å finne arrangementet du leter etter.

Sikker og trygg transaksjon 

Vi har endret våre arbeidsmetoder for å bli fullt ut i samsvar med PCI (Payment Card Industry) standard - en datasikkerhets-standard for organisasjoner som håndterer kortinnehaveren informasjon. Vi holder all informasjon sikker.

Hvorfor ikke en billett utveksling? Fordi du handler direkte med oss, og ikke med en ukjent selger. Vi er forpliktet til å levere. Billettveksling forplikter seg til å refundere deg hvis noe går galt.